ابراز علاقه هایی که نباید جدی بگیرید

ابراز علاقه هایی که نباید جدی بگیرید

دختر و پسرهای دم‌بخت با کمی هوشیاری می‌توانند ابراز علاقه‌های ساختگی را تشخیص دهند و مانع بازیچه شدن احساسات‌شان شوند

 کلینیک‌های مشاوره و روان‌درمانی، همیشه مراجعان دل شکسته‌ای دارند که گمان می‌کنند احساسات‌شان به بازی گرفته شده است؛ دختران و پسرانی که از طرف فرد دیگری ابراز علاقه‌های گاه آن‌چنانی دریافت کرده‌اند اما در نهایت متوجه شده‌اند بازی خورده‌اند و طرف مقابل از ابتدا نه تنها واقعا عاشق آن‌ها نبوده بلکه به احتمال زیاد با نیت سوء استفاده وارد رابطه شده است. اما معمولا با کمی هوشیاری، دقت و مشورت با افراد متخصص، می‌توان یک ابراز علاقه ساختگی را تشخیص داد. با توجه به پیامک‌های متعدد شما مخاطبان گرامی در چند وقت اخیر مانند «در صفحه خانواده و مشاوره برای دختر و پسرهای دم‌بخت، بیشتر مطلب چاپ کنین. واقعا شناخت طرف مقابل، این روزها خیلی سخت شده»، در ادامه به برخی از ابراز علاقه‌هایی اشاره می‌کنیم که به احتمال زیاد، واقعی نیستند و نباید آن‌ها را جدی بگیرید وگرنه دردسرساز خواهد شد.

نکته: هر چند علاقه واقعی را هم باید از مسیر درست و با خواستگاری رسمی و اطلاع خانواده ها به ازدواج ختم کرد.

 ابراز علاقه در فضای‌مجازی

ممکن است افراد زیادی در فضای مجازی، سر صحبت را با شما باز و کم‌کم به شما ابراز علاقه کنند. ممکن است از جانب این افراد مدام تحسین دریافت کنید و حتی جملاتی مانند «تو از همه آدم‌های اطرافم فهمیده‌تری» یا «تا حالا هیچ فردی به اندازه تو برایم جذاب نبوده» و ... را بشنوید! حقیقت این است که تجربه نشان داده ابراز علاقه‌های این چنینی از جانب کسانی که تا به حال شما را از نزدیک ندیده‌اند، معمولا سطحی و غیرجدی هستند و شما برای طرف مقابل، بیشتر حکم «سرگرمی» را دارید. جدا از این که فضای‌مجازی بستر بسیار مناسبی برای انواع سوء استفاده‌ها و فریبکاری‌هاست و در این بستر پرخطر، افراد ساده و زودباور بهترین طعمه هستند!

 به شرط خواستگاری نکردن

ابراز علاق

ابراز علاقه از جانب کسی که حاضر نیست برای خواستگاری اقدام کند، از آن دسته ابراز علاقه‌هایی است که نباید جدی گرفت. ممکن است مدت‌ها از جانب فرد  خاصی پیام‌های عاشقانه یا انواع ابراز علاقه را دریافت کنید اما متوجه شوید که این شخص هرگز حاضر نیست برای خواستگاری یا رسمیت بخشیدن به رابطه پا پیش بگذارد. این شیوه رفتاری معمولا به این معناست که فرد مد نظر شما را برای «یک عمر زندگی» انتخاب نکرده و حاضر نیست زیر بار مسئولیت تأهل و ازدواج برود. او به احتمال زیاد شما را برای مدت محدودی و فقط برای برآورده کردن نیازهای خود انتخاب کرده است، در نتیجه سرمایه گذاری روانی در چنین رابطه‌ای معمولا به ضرر شماست چون دیر یا زود این رابطه تمام خواهد شد و شما احساس خواهید کرد عمر و عواطف شما در این رابطه به هدر رفته است که درست است.

 از سمت فردی که با دیگری در رابطه است

ابراز علاقه از جانب یک فرد متأهل، یا کسی که همزمان با فرد دیگری روابط رمانتیک دارد، یا کسی که به راحتی با هر کسی از جنس مخالف ارتباط برقرار می‌کند، نباید چندان جدی گرفته شود حتی اگر بسیار آتشین و صادقانه به نظر برسد! این فرد، پایبند به مسائل اخلاقی نیست و آدم‌ها را به راحتی بازیچه دست خود قرار می‌دهد، بی‌وفاست و از جریحه‌دار کردن احساسات دیگران، وجدان درد نمی‌گیرد. چنین افرادی معمولا زبان چرب و نرمی هم دارند و می‌توانند شما را با الفاظ عاشقانه بسیار تحت تاثیر قرار دهند اما در نهایت قلبی شکسته و روانی آزرده برای شما باقی خواهند گذاشت.

 از جانب فردی که به تازگی شکست عشقی خورده

وقتی فردی بلافاصله بعد از شکست در رابطه قبلی، تمایل به برقراری ارتباط با شما نشان می‌دهد و به شما ابراز علاقه می‌کند، بهتر است احتیاط کنید و این ابراز علاقه را چندان به پای یک عشق جدی نگذارید. آدم‌ها معمولا بعد از پایان یک رابطه عاطفی به شدت دچار احساس غم، اضطراب، ناامیدی یا دل شکستگی می‌شوند و ممکن است تصمیم بگیرند برای کاهش این هیجانات منفی و التیام دردهایشان، سریع به یک انسان دیگر پناه ببرند و با فرد دیگری روابط نزدیک برقرار کنند اما تجربه نشان داده است که این عشق و علاقه‌های شتاب زده، دوام چندانی ندارند. در واقع شما برای طرف مقابل فقط حکم «مسکن» را دارید و ممکن است بعد از مدتی، هر دوی شما از وارد شدن به چنین رابطه‌ای احساس پشیمانی کنید. افراد معمولا بعد از قطع یک رابطه، به شش ماه فرصت برای ترمیم زخم‌های روحی و شناخت بهتر خود و پی‌بردن به این‌که دقیقا از یک رابطه زناشویی چه می‌خواهند، نیاز دارند.

 از طرف کسی که هیچ شناختی از شما ندارد

وقتی از جانب فردی دیگر، یک ابراز علاقه نامعقول و افراطی دریافت می‌کنید، در حالی که می‌دانید او هنوز هیچ شناختی از شما پیدا نکرده است، باید به این ابراز علاقه شک کنید. چنین افرادی ممکن است وابستگی زیادی  به شما نشان دهند، شما را افرادی بی‌همتا، استثنایی و فوق‌العاده توصیف کنند، هدیه‌های آن چنانی برای شما بخرند و در ظاهر واقعا هم شما را دوست داشته باشند اما به احتمال زیاد از یک اختلال شخصیتی عمیق مانند اختلال شخصیت مرزی یا اختلال شخصیت وابسته رنج می‌برند و ارتباط بلند مدت با فردی که به این اختلال شخصیت مبتلاست، از سخت‌ترین کارهای ممکن در این دنیاست! پس لازم است از وارد شدن به روابطی که عقلانیت، منطق و تفاهم در آن‌ها نمود چندانی ندارند، اجتناب کنید.

نویسنده : زهرا وافر| کارشناس‌ارشد روان شناسی بالینی

این مطلب در تاریخ شنبه 16 آبان 1399منتشر شده است

اشتراک گذاری مطلب
فیسبوک توییتر تلگرام
امتیاز:5
دسته بندی
مطالب قبل از ازدواج
تعداد بازدید
4564





نظر شما در مورد مطلب ابراز علاقه هایی که نباید جدی بگیرید چیست



بازی شهر عشق
کانال تنظیم خانواده


بخش مشاوره و پرسش و پاسخ


شناسه کاربری 

رمز عبور             


   عضویت در سایت

دسته بندی مطالب


خدمات عمومی


 

در مورد ایدز بیشتر بدانیم

معرفی و دانلود کتاب

مطالب سایت جهت موبایل

بررسی وضعیت تناسب اندام

تخمین زمان زایمان




دوستان دوران مجردی را با ازدواج کنار نگذارید
دوستان دوران مجردی را با ازدواج کنار نگذارید

آنچه دختران مجرد باید بدانند
آنچه دختران مجرد باید بدانند

نقش رابطه جنسی در از بین بردن چین و چروک پوست
نقش رابطه جنسی در از بین بردن چین و چروک پوست

ویتامین موثر بر اختلال نعوظ مردان
ویتامین موثر بر اختلال نعوظ مردان

وقتی خوابیم مغز ما چکار می کند
وقتی خوابیم مغز ما چکار می کند

طلاق جنسی چیست
طلاق جنسی چیست










کانال سایت تنظیم خانواده در تلگرام

بازی شهر عشق کلینیک لیزر شفا

 افراد آنلاین :

22200

بازدید امروز:

18688

بازدید دیروز:

266458138

آمار کل:

مشاوره ازدواج و مشاوره زناشویی تنظیم خانواده ،کلیه حقوق مادی و معنوی مروبط به مطالب اختصاصی ثبت شده و ترجمه شده در این سایت برای پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده محفوظ است.

دنبال کردن تنظیم خانواده صفحه فیسبوک سایت تنظیم خانواده صفحه توئیتر سایت تنظیم خانوادهگروه تنظیم خانواده در تلگرام