چطور دعواهای نامزدی را پایان دهیم؟


مهارت در مشاجره، چیزی است که شما پیش از وارد شدن به زندگی مشترک باید بیاموزید. چون عدم آگاهی از این مهارت باعث ایجاد مشاجره های متعدد و حتی دعوا و قهرهای بزرگی میان دختر و پسر در دوران نامزدی می شود

این معمولاً ماجرایی است كه برای بیشتر جوان ها در دوران نامزدی و حتی بعد از آن در زندگی مشترك اتفاق می افتد. این که دو طرف برداشت متفاوتی از یک موضوع دارند و به دلیل همین برداشت، با هم اختلاف نظر پیدا می کنند و کارشان به جر و بحث می کشد. اما همه چیز با یک جر و بحث ساده تمام نمی شود و هر دو آنقدر ماجرا را دنبال می کنند که دیگر چگونه خاتمه دادن آن را نمی دانند! این طور می شود که شیرین ترین دوران زندگی تلخ می شود!

مهارت در مشاجره، چیزی است که شما پیش از وارد شدن به زندگی مشترک باید بیاموزید. چون عدم آگاهی از این مهارت باعث ایجاد مشاجره های متعدد و حتی دعوا و قهرهای بزرگی میان دختر و پسر در دوران نامزدی می شود. جالب آنكه این مهارت نه تنها مسئله پیچیده ای نیست بلكه شامل توجه و رعایت چند نكته ساده می باشد.

درست و اصولی دعوا کنید

برای آن که یک دعوای درست و حساب شده داشته باشید که بعدا بتوانید آن را جمع و جور کنید، باید چند اصل را بیاموزید.

1.
شناخت موقعیت: افراد باید توجه داشته باشند که در چه زمانی گفت وگو با نامزدشان به بحث تبدیل می شود. شناخت این موارد گام اول كنترل دعواست.
حتماً سعی كنید در میان بحث با فرد مقابل چندین بار چشم هایتان را ببندید و نفسی عمیق بكشید. این كار باعث خروج فشارهای روحی از ذهنتان شده و آرامتان می كند

2.
استفاده از روش های تغییر موقعیت: پس از شناسایی موقعیت دعوا و مشاجره سعی كنید با توجه به شرایط از یكی از روش های ذیل برای تغییر موقعیت استفاده كنید.

ـ  بسیار زیركانه موضوع بحث را به یک موضوع بی ربط دیگر تغییر دهید.

ـ از طنزی لطیف استفاده کنید. البته طنزتان باید به گونه ای باشد كه حس تمسخر به نامزدتان دست ندهد.

ـ از كلمات و جملات با محبت استفاده كنید. مثلاً عزیز دلم اتفاقیه كه افتاده. ناراحت نباش ناراحتی تو منو عذاب میده. لبخند بزن مهربون لبخند زیبنده صورت ماه تو.

ـ كوتاه آمدن. گاه شرایط به شكلی است كه  نیاز است شما در مقابل عصبانیت نامزدتان كوتاه بیایید و عقب بکشید. یقیناً كوتاه آمدن در این شرایط نه تنها به معنای بازنده شدن شما نیست بلكه شما را برنده بلامنازع  جریان نیز معرفی می كند
3.
نفس عمیق بکشید: حتماً سعی كنید در میان بحث با فرد مقابل چندین بار چشم هایتان را ببندید و نفسی عمیق بكشید. این كار باعث خروج فشارهای روحی از ذهنتان شده و آرامتان می كند.

4.
سكوت: اگر فعالیت های بالا به بن بست رسید باید به خود و نامزدتان فرصت دهید. به همین دلیل مدتی سكوت نمایید. سکوت کردن، به افراد فرصت می دهد تا ضمن اینكه خونسردی خود را باز می یابند و آرام می گیرند، بتوانند در مورد موضوع مورد بحث نیز فكر نمایند. سپس با ملایمت و آرامش بیشتری با فرد مقابل خود گفت وگو نمایند.
برای زمان سكوت فعالیتی چون قدم زدن در هوای آزاد بسیار توصیه می شود.
شاید از دید بسیاری انجام فعالیت های بالا و كسب تعادل، درست وسط مشاجره كار بسیار دشواری باشد اما یقیناً با كمی تمرین و ممارست هم راحت می شود و هم دوران نامزدی زیبا و بدون مشاجره را برای شما رقم می زند.

منبع : تبیان گرداوری شده توسط پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده

 

این مطلب در تاریخ 2012-02-12 10:18:59منتشر شده است

اشتراک گذاری مطلب
فیسبوک توییتر تلگرام
امتیاز:5
دسته بندی
مطالب قبل از ازدواج
تعداد بازدید
15731





نظر شما در مورد مطلب چطور دعواهای نامزدی را پایان دهیم؟ چیست



بازی شهر عشق
کانال تنظیم خانواده


بخش مشاوره و پرسش و پاسخ


شناسه کاربری 

رمز عبور             


   عضویت در سایت

دسته بندی مطالب


خدمات عمومی


 

در مورد ایدز بیشتر بدانیم

معرفی و دانلود کتاب

مطالب سایت جهت موبایل

بررسی وضعیت تناسب اندام

تخمین زمان زایمان




دختر بی خواستگار ،چرا خواستگار ندارم ؟
دختر بی خواستگار ،چرا خواستگار ندارم ؟

صحبت در مورد مادیات در ازدواج
صحبت در مورد مادیات در ازدواج

اهمیت مشاوره قبل از بارداری
اهمیت مشاوره قبل از بارداری

آزمایش اسپرم برای ناباروری مردان
آزمایش اسپرم برای ناباروری مردان

انواع مشاوره آنلاین
انواع مشاوره آنلاین

چطور نداشتن رابطه جنسی باعث طلاق می شود
چطور نداشتن رابطه جنسی باعث طلاق می شود










کانال سایت تنظیم خانواده در تلگرام

بازی شهر عشق

 افراد آنلاین :

19359

بازدید امروز:

21293

بازدید دیروز:

271257950

آمار کل:

مشاوره ازدواج و مشاوره زناشویی تنظیم خانواده ،کلیه حقوق مادی و معنوی مروبط به مطالب اختصاصی ثبت شده و ترجمه شده در این سایت برای پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده محفوظ است.

دنبال کردن تنظیم خانواده صفحه فیسبوک سایت تنظیم خانواده صفحه توئیتر سایت تنظیم خانوادهگروه تنظیم خانواده در تلگرام