مشاور سنتر

سفلیس  و درمان آن ؟

منبع : پایگاه اینترنتی آفتاب http://aftab.ir

سیفلیس اولیه

ضایعهٔ اولیه در سیفلیس شانکر خوانده مىشود. این ضایعه یک زخم کوچک بدون درد است که بهصورت یک زخم قرمز با حاشیهٔ سفت روى جسم آلت، فرج، لبها، مقعد، مهبل، یا دهان (بسته به موضع تماس جنسی) تظاهر مىکند این ضایعات اولیه ظرف ۳ تا ۴ هفته بعد از تماس ظاهر مىشود و معمولاً طى ۴ تا ۸ هفته بهبود مىیابد. غدد لنفاوى موضعى اغلب بزرگ مىشوند ولى دردناک نیستند. چون شانکر خونریزى نمىکند و بدون درد است اغلب مورد بىتوجهى قرار مىگیرد و به این ترتیب زمینه براى شروع مرحله دوم فراهم مىشود.

سیفلیس ثانویه

بثورات پوستى بعد از ظهور شانکر ایجاد مىشوند و هنگام بروز آنها شانکر در حال بهبودى است. این بثورات که بدون خارش هستند اغلب روى کف دستها، کف پاها، بازوها، تنه و داخل دهان بروز مىکنند. آنها به رنگ قهوهاى روشن یا مسى (در سیاهپوستان بهصورت رنگدانه)، اندکى برجسته و گرد هستند. مو ممکن است بریزد و نواحى گرد بدون مو شبیه بید خوردگى باقى بماند. در طى مرحله دوم که ۳ تا ۴ هفته طول مىکشد تب، دردهاى عضلانی، درد مفصلى و سفتى گردن شایع است. تقریباً هر عضوى از بدن ممکن است گرفتار شود.

سیفلیس نهفتهhttp://asheghi4u.blogsky.com

ضایعات پوست و لب ممکن است ظرف دو سال اول بعد از عفونت سیفلیسى دوباره ظاهر شوند و اینها نیز عفونى هستند. با وجود این بعد از گذشت دو سال ضایعات پوستى معمولاً دوباره ظاهر نمىشوند و عفونى بودن بیمارى خاتمه مىیابد. http://asheghi4u.blogsky.com

سیفلیس دیررس یا ثالثیه

حدود یکسوم بیماران درمان نشده اغلب چندین سال بعد از عفونت اولیه دچار سیفلیس ثالثیّه مىشوند. هر عضوى از بدن ممکن است مبتلا شود ولى عروق خونى و مغز شایعترین نقاط درگیر هستند. آسیب مغزى با زوال عقل، ضعف، و گامهاى نامتعادل مشخص مى‌‌شود به همین دلیل نام دیگر آن فلج خفیف عمومى است. در این مرحله تشخیص بیمارى ممکن است مشکل باشد. http://asheghi4u.blogsky.com

تشخیص

سیفلیس اولیه با یافتن اسپیروکت در زخم شانکر تشخیص داده مىشود. در سیفلیس ثانویه و ثالثیّه آزمایشهاى خونى قابل اعتماد متعددى براى نشان دادن ترپونما پالیدوم وجود دارد.

درمان

درمان کلیه مراحل سیفلیس پنىسیلین است. اگر به پنىسیلین حساسیت دارید مىتوان اریترومایسین را جایگزین آن کرد. اکثر بیماران مبتلا به مراحل ابتدائى سیفلیس ۶ تا ۱۲ ساعت بعد از شروع دورهٔ درمان آنتىبیوتیکى دچار عارضه‌‌اى به نام واکنش هرکس هایمر مىشوند. علائم آن عبارتند از: تب، سردرد، تعریق، و دردهاى عضلانى که حدود ۲۴ ساعت طول مىکشد. علت بروز این عارضه نابودى گستردهٔ اسپیروکتهاى عفونتزا توسط آنتىبیوتیک است. http://asheghi4u.blogsky.com

بیماران درمان شده باید تحتنظر دقیق پزشک باشند تا از بهبودى کامل آنها اطمینان حاصل شود. به کلیهٔ افرادى که تازگى با فرد بیمار تماس جنسى داشتهاند باید اطلاع داده شود که معاینه و درمان آنها ضرورى است. فعالیتهاى جنسى باید تا درمان کامل به تعویق افتد. بیماران مبتلا به سیفلیس ثالثیه ممکن است نیاز به معاینات ادوارى در طول زندگى خود داشته باشند.

منبع : پایگاه اینترنتی آفتاب http://aftab.ir

 

این مطلب در تاریخ 2010-05-14 07:38:27منتشر شده است

اشتراک گذاری مطلب
فیسبوک توییتر تلگرام
امتیاز:5
دسته بندی
مقالات پزشکی و بهداشتی
تعداد بازدید
33254





نظر شما در مورد مطلب سفلیس و درمان آن ؟ چیست



بازی شهر عشق
کانال تنظیم خانواده


بخش مشاوره و پرسش و پاسخ


شناسه کاربری 

رمز عبور             


   عضویت در سایت

دسته بندی مطالب


خدمات عمومی


 

در مورد ایدز بیشتر بدانیم

معرفی و دانلود کتاب

مطالب سایت جهت موبایل

بررسی وضعیت تناسب اندام

تخمین زمان زایمان




ناگفته های خطرناک قبل از ازدواج
ناگفته های خطرناک قبل از ازدواج

ازدواج با دختری که قبلا دوست پسر داشته
ازدواج با دختری که قبلا دوست پسر داشته

تبخال تناسلی در مردان
تبخال تناسلی در مردان

عوامل موثر در رشد جنین
عوامل موثر در رشد جنین

چرا همش غمگینیم
چرا همش غمگینیم

ازدواج آسان باعث افزایش طلاق میشود
ازدواج آسان باعث افزایش طلاق میشود










کانال سایت تنظیم خانواده در تلگرام

بازی شهر عشق کلینیک لیزر شفا

 افراد آنلاین :

8634

بازدید امروز:

22489

بازدید دیروز:

269399164

آمار کل:

مشاوره ازدواج و مشاوره زناشویی تنظیم خانواده ،کلیه حقوق مادی و معنوی مروبط به مطالب اختصاصی ثبت شده و ترجمه شده در این سایت برای پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده محفوظ است.

دنبال کردن تنظیم خانواده صفحه فیسبوک سایت تنظیم خانواده صفحه توئیتر سایت تنظیم خانوادهگروه تنظیم خانواده در تلگرام