افرادی که «آه» می‌کشند کمتر افسرده می‌شوند

افرادی که «آه» می‌کشند کمتر افسرده می‌شوند

 

 حتما برای شما هم پیش آمده که در طول روز به خصوص بعد از مواجه شدن با اتفاقات و خبرهایی که باب میل‌تان نبوده، چندین و چند بار «آه» بکشید. طبق باور عمومی و رایج، «آه کشیدن» نشانه افسردگی و داشتن اضطراب است اما شاید برای شما جالب باشد بدانید این تصور کاملا غلط است و بین میزان «آه» کشیدن و احتمال ابتلا به افسردگی و اضطراب، چنین رابطه‌ای وجود ندارد.

 نحوه انجام این پژوهش

بر اساس تحقیقات منتشر شده در مجله «پرسونالیتی ریسرچ» افرادی که زیاد آه می‌کشند، بر خلاف باور عمومی کمتر از افرادی که آه نمی‌کشند، از افسردگی و اضطراب رنج می‌برند. این تحقیق با کمک تلفن همراه و بررسی تعداد دفعاتی که فرد آه می‌کشد، انجام شده است و آه کشیدن را به عنوان نشانه احساسات منفی قرار داده‌اند. برای انجام این پژوهش در ابتدا یک نظرسنجی عمومی برگزار شد و بیشتر افراد شرکت کننده در آن، «آه» کشیدن را نشانه افسردگی و اضطراب و تنهایی اعلام کردند. سپس این تحقیق با کمک یک اپلیکیشن ادامه پیدا کرد، به این صورت که از گروهی از آقایان و خانم‌ها درخواست شد این اپلیکیشن را روی تلفن همراه خود نصب کنند. این اپلیکیشن به طور خودکار تعداد دفعاتی را که فرد آه می‌کشد، می‌شمرد. پیش از شروع کار این اپلیکیشن، افراد از نظر روان شناختی در خصوص افسردگی و اضطراب و تنهایی بررسی شدند و میزان ابتلا به افسردگی و اضطراب آن‌ها ثبت شد.

 

نتایج این تحقیق

پایان تحقیقات بسیار حیرت انگیز بود و محققان نتوانستند هیچ ارتباطی بین میزان آه کشیدن و احتمال ابتلا به افسردگی و اضطراب پیدا کنند و با بررسی‌های دقیق‌تر مشخص شد آقایانی که بیشتر آه می‌کشند، کمتر به افسردگی و اضطراب گرفتار می شوند. در آخر باید گفت تعداد دفعاتی که فرد آه می‌کشد باعث ابتلا به افسردگی و اضطراب نمی‌شود اما تغییر در تعداد دفعاتی که فرد آه می‌کشد، می تواند نشانه تغییر در حال و هوای فرد باشد بنابراین افرادی که زیاد آه می‌کشند، بر خلاف باور عمومی کمتر از افسردگی و اضطراب رنج می‌برند. نکته مهم درباره این تحقیق این است که برای به دست‌آوردن نتایج دقیق‌تر نیاز است تعداد بیشتری از آقایان و خانم‌ها بررسی شوند که قطعا این کار در آینده اتفاق می‌افتد.

مترجم : فرنگیس یاقوتی منبع : psypost

 

این مطلب در تاریخ دوشنبه 13 ارديبهشت 1400منتشر شده است

اشتراک گذاری مطلب
فیسبوک توییتر تلگرام
امتیاز:5
دسته بندی
مطالب و مقالات روانشناسی
تعداد بازدید
5009





نظر شما در مورد مطلب افرادی که «آه» می‌کشند کمتر افسرده می‌شوند چیست



بازی شهر عشق
کانال تنظیم خانواده


بخش مشاوره و پرسش و پاسخ


شناسه کاربری 

رمز عبور             


   عضویت در سایت

دسته بندی مطالب


خدمات عمومی


 

در مورد ایدز بیشتر بدانیم

معرفی و دانلود کتاب

مطالب سایت جهت موبایل

بررسی وضعیت تناسب اندام

تخمین زمان زایمان




دلایل رایج رد کردن گزینه های ازدواج
دلایل رایج رد کردن گزینه های ازدواج

افسردگی بعد از جشن عروسی و ماه عسل
افسردگی بعد از جشن عروسی و ماه عسل

آشنایی با سکس تراپی (آمیزش درمانی)
آشنایی با سکس تراپی (آمیزش درمانی)

چرا زنان از رابطه جنسی کمتر لذت می برند
چرا زنان از رابطه جنسی کمتر لذت می برند

چند نکته برای افزایش جذابیت در نگاه اول، دوم و حتی سوم
چند نکته برای افزایش جذابیت در نگاه اول، دوم و حتی سوم

ازدواج‌های اینترنتی در کشور رو به افزایش است
ازدواج‌های اینترنتی در کشور رو به افزایش است










کانال سایت تنظیم خانواده در تلگرام

بازی شهر عشق دکتر تاج بخش

 افراد آنلاین :

13091

بازدید امروز:

38712

بازدید دیروز:

258485525

آمار کل:

مشاوره ازدواج و مشاوره زناشویی تنظیم خانواده ،کلیه حقوق مادی و معنوی مروبط به مطالب اختصاصی ثبت شده و ترجمه شده در این سایت برای پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده محفوظ است.

دنبال کردن تنظیم خانواده صفحه فیسبوک سایت تنظیم خانواده صفحه توئیتر سایت تنظیم خانوادهگروه تنظیم خانواده در تلگرام