مشاور سنتر

رازهای کنار آمدن با همسر شکاک

اتاق را که ترک می کنید سراغ تلفن همراه تان می رود و وقتی نیستید، دور از چشمتان حساب های کاربری تان را چک می کند. وقتی برای یک قرار دوستانه بیرون می روید، بارها و بارها با شما تماس می گیرد و اگر کمی بیش از انتظارش بیرون بمانید، پرس وجو هایش را شروع می کند.


گاهی فکر می کنید، همه این کارآگاه بازی ها از عشق است و به او فرصت می دهید که همه چیز را بداند و گاهی احساس می کنید، حریم خصوصی تان از دست رفته و مقاومت می کنید؛ مقاومت هایی که نتیجه شان یا دعواست یا حساسیت های بیشتر.

 

اگر شما با چنین فردی زندگی می کنید، باید بیشتر از این واکنش های ساده، مراقب ارتباط تان باشید. شمایی که با یک همسر همیشه شکاک زیر یک سقف زندگی می کنید، باید آداب زندگی با این آدم ها را بدانید و با کمی ظرافت اوضاع را برای خودتان و او راحت تر کنید.

 

● دروغ های کوچک هم نگویید

چه همسرتان شکاک باشد و چه نه، نخستین قدمی که برای زندگی مشترک تان باید بردارید، صادق بودن است. پای دروغ که به میان بیاید، همه چیز به هم می ریزد اما منظورمان از دروغ، تنها پنهان کردن موضوعات حیاتی نیست.

 

دروغ های کوچک در مورد موضوعات به ظاهر بی اهمیت، بیشتر از آنچه فکر می کنید روی رابطه شما و قضاوتی که همسرتان در مورد شما دارد، تاثیر می گذارند.


پنهان کاری های کوچک، می تواند آرام​آرام همسرتان را نسبت به شما بی اعتماد کند. او حق دارد با دیدن این دروغ های نسبتا بی اهمیت نسبت به اصلی ترین موضوعات زندگی مشترک تان هم شک کند. شاید همسرتان به جای لجبازی و بی توجهی شما، برای بیرون آمدن از این وضعیت نیاز به کمک داشته باشد.

 

● بگویید، قبل از آنکه بپرسد

باور کنید که سکوت موفق ترین ازدواج ها را هم ویران می کند. اگر می خواهید زندگی مشترک شما عاقبت خوبی داشته باشد، نگذارید سکوت جایش را در خانه شما باز کند. برای اینکه هر روز حرفی برای گفتن داشته باشید، نیاز به اتفاق خاصی ندارید. حرف زدن در مورد موضوعات روزمره، عقاید و برنامه ها می تواند گفت وگوی دونفره تان را گرم کند.


بهترین راه برای اینکه همیشه حرف تازه ای داشته باشید، انجام کارهای مشترک و داشتن علایق مشترک است. با هم تلویزیون ببینید، با هم پیاده روی کنید و با هم غذا بخورید

 

تا همیشه حرفی برای گفتن میان تان باقی بماند. وقتی همسرتان ببیند بدون نیاز به کنجکاوی از همه روز شما خبر دارد، دیگر نیازی نمی بیند که مخفیانه سر از همه کارهای شما در بیاورد.

 

● انبار باروت را منفجر نکنید

اوضاع شما با دیگران فرق می کند. همسر شما یک انبار باروت است و برای منفجر شدن تنها به یک جرقه احتیاج دارد. پس فرصت را برای منفجر شدنش فراهم نکنید. یادتان نرود که هر اشتباه کوچکی می تواند یک ناامنی بزرگ را برای او ایجاد کند و همسرتان را به این فکر بیندازد که اگر بیشتر می گشتم و اگر بیشتر مراقبش بودم، اینطور نمی شد. شاید شما فکر کنید،

 

کاری نکرده اید اما قبل از آنکه در مورد کارهایتان قضاوت کنید، باید موضوع را از دریچه نگاه او ببینید. باید بدانید چه موضوعاتی حساسیت او را تشدید می کند و از آنها بپرهیزید و اگر فکر می کنید حساسیت او بی مورد است، باید قبل از آنکه کاری بکنید، یک قدم به عقب بازگردید و به او کمک کنید تا حساسیت های بی موردش را کنار بگذارد.

 

● زندگی تان را فلج نکنید

شما نمی توانید به دلیل حساسیت های او از همه زندگی تان بگذرید. برای حفظ زندگی مشترک تان، بیش از آنکه به سوختن و ساختن احتیاج داشته باشید، نیازمند اصول هستید؛ اصولی که مثل یک خط قرمز در زندگی تان پررنگ هستند و هر دوی شما باید از آنها پیروی کنید.


همسرتان چه بخواهد و چه نخواهد، باید بداند چه محدوده هایی جای او نیست و در چه مواردی نباید دخالت کند یا حساسیت به خرج دهد. او حق ندارد مدام سر زده به محل کارتان بیاید و به دلیل حساسیت های بی موردش، زندگی اجتماعی شما را فلج کند.

 

پس در قدم اول به زبان بی زبانی این موضوعات را به او بفهمانید و اگر متوجه نشد، با هم در موردشان صحبت کنید. اگر باز هم موفق نشدید، وقت آن است که جدی تر فکری به حال مشکلتان کنید.

 

● همه گذشته تان را رو نکنید

داشتن یک نامزدی شکست خورده یا یک ازدواج ناموفق در کارنامه، ممکن است حسادت همسرتان را آرام آرام تشدید کند. شاید او در آغاز ازدواج تان هم این موضوعات را می دانسته و به ظاهر آنها را پذیرفته بوده اما با بیشتر شدن عشقش و بیشتر شدن ترسش برای از دست دادن شما، ممکن است این موضوع به شکلی آزار دهنده ذهنش را مشغول کند و روی ارتباط شما تاثیر بگذارد.


شما نمی توانید گذشته تان را تغییر دهید بلکه تنها کاری که می توانید انجام دهید، پرهیز کردن از گفتن خاطراتی است که می تواند حسادت همسرتان را تشدید کند. در مورد همسر سابق یا نامزد قبلی تان صحبت نکنید و به هیچ بهانه ای خاطره ای که مربوط به آن روزهاست را برایش تعریف نکنید. بگذارید فکر کند که شما همه آن روزها را فراموش کرده اید تا او هم این موضوع را فراموش کند.

 

● حریم خصوصی خودتان را داشته باشید

شاید فکر کنید اگر او تمام زیر و بم زندگی تان را بداند دیگر دلیلی برای شک کردن باقی نمی ماند اما اشتباه می کنید. از همان روز اول زندگی مشترک تان یک موضوع را روشن کنید. نگذارید به عرصه خصوصی تان وارد شود و محیط هایی که مخصوص شماست را زیر و رو کند.


هرگز رمز عبور ای میل و دیگر حساب های کاربری تان را به او ندهید و هرگز نگذارید در مورد موضوعاتی که مربوط به گذشته شماست بیش از حد سؤال کند. حق شماست که رازهای خودتان را داشته باشید و در مکان های خصوصی تان احساس امنیت کنید؛ پس او را به حوزه هایی که فقط و فقط متعلق به خودتان است، وارد نکنید.

 

● از مردهای دیگر تعریف نکنید

هر شوهری، هرقدر هم که قدرتمند و توانا باشد، باز هم در مقابل زنی که دوستش دارد، خود را پر از عیب و ناتوان می بیند. همسر شما هم از این قاعده مستثنا نیست. وقتی شما از مردی دیگر در مقابل او تعریف می کنید، او حسن های آن مرد را نمی شنود بلکه می شنود «تو به اندازه او خوب نیستی»، «تو به اندازه او توانمند نیستی» و...

 

● عشق تان را نشان دهید

همسر شما به دیدن احساس تان احتیاج دارد. او باید بداند که برای شما با همه فرق می کند و حسی که به او دارید از جنس دیگری است. او باید مطمئن شود که تمام قلبتان را از آن خود کرده و اینکه شما تنها متعلق به او هستید. پس از ابراز احساسات و گفتن عشق تان نترسید؛ فکر نکنید بعد از گذشت چند سال، چنین ابراز احساساتی ممکن نیست. حتی اگر ۳۰ سال هم از ازدواج تان گذشته، نباید بگذارید که شرم یا ترس از بیان احساسات بین شما فاصله بیندازد.

 

● از متخصص کمک بگیرید

حسادت های کوچک ممکن است به دلیل اشتباهات شما ایجاد شده باشد؛ اما شک کردن های مداوم و بدون دلیل هرگز با خوب رفتار کردن شما برطرف نمی شود. اگر احساس می کنید توضیح دادن ها و دلیل آوردن هایتان همسرتان را شکاک تر از قبل می کند، به جای ادامه این روند، از یک روانشناس کمک بگیرید.


مشاوره های انفرادی و زوج درمانی تنها راهی است که می تواند مشکلات شما را حل کند. شاید مشاوره هم کارکرد نداشته باشد و همسرتان برای برطرف کردن شکش، نیاز به دارو درمانی داشته باشد.

 

شاید مغز او، بدون آنکه خودش بخواهد چنین فرمان هایی را صادر می کند؛ پس قبل از آنکه از زندگی مشترک تان ناامید شوید، چنین درمان هایی را امتحان کنید.

منبع : مجله زندگی ایده ال

گرداوری شده توسط پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده

این مطلب در تاریخ 2012-07-22 10:14:32منتشر شده است

اشتراک گذاری مطلب
فیسبوک توییتر تلگرام
امتیاز:5
دسته بندی
مسائل جنسی و روابط زناشویی
تعداد بازدید
14067





نظر شما در مورد مطلب رازهای کنار آمدن با همسر شکاک چیست



بازی شهر عشق
کانال تنظیم خانواده


بخش مشاوره و پرسش و پاسخ


شناسه کاربری 

رمز عبور             


   عضویت در سایت

دسته بندی مطالب


خدمات عمومی


 

در مورد ایدز بیشتر بدانیم

معرفی و دانلود کتاب

مطالب سایت جهت موبایل

بررسی وضعیت تناسب اندام

تخمین زمان زایمان




چگونه به شناخت کافی در ازدواج دستیابیم
چگونه به شناخت کافی در ازدواج دستیابیم

وقتی نباید ازدواج کرد
وقتی نباید ازدواج کرد

علائم ایدز در زنان-مبتلایان به ایدز چی بخورند
علائم ایدز در زنان-مبتلایان به ایدز چی بخورند

تاثیر سایز سینه در شیردهی
تاثیر سایز سینه در شیردهی

تاثیر انواع شخصیت بر سلامت
تاثیر انواع شخصیت بر سلامت

تا دو سال بعد از طلاق ازدواج  نکنید
تا دو سال بعد از طلاق ازدواج نکنید










کانال سایت تنظیم خانواده در تلگرام

بازی شهر عشق کلینیک لیزر شفا

 افراد آنلاین :

4516

بازدید امروز:

18394

بازدید دیروز:

269645592

آمار کل:

مشاوره ازدواج و مشاوره زناشویی تنظیم خانواده ،کلیه حقوق مادی و معنوی مروبط به مطالب اختصاصی ثبت شده و ترجمه شده در این سایت برای پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده محفوظ است.

دنبال کردن تنظیم خانواده صفحه فیسبوک سایت تنظیم خانواده صفحه توئیتر سایت تنظیم خانوادهگروه تنظیم خانواده در تلگرام