قرصهای تاخیری انزال
قرصهای تاخیری برای درمان زود انزالی
Tablets and capsules for premature ejaculation
معرفی قرصهای موثر در درمان زود انزالی جهت تاخیر در انزال،داروهای موثر در زود انزالی و انزال زودرس
درمان زود انزالی با استفاده از قرصهای تاخیری:
مهارکنندههای انتخابی بازجذب سروتونین
این نوع داروها یکی از انواع قرصهای تاخیری بوده که از آنها برای افزایش طول رابطه جنسی و درمان زود انزالی استفاده میشود. تاثیرات جانبی مهارکنندههای انتخابی بازجذب سروتونین یک از موارد تاثیرگذار بوده و هنگام انتخاب آنها به عنوان داروی تاخیری باید به این تاثیرات جانبی توجه نمود. این تاثیرات جانبی شامل عوارض روانی و عصبی، واکنشهای پوستی، اثرات آنتی کولینرژیک، نوسان در وزن بدن، تداخلات دارویی و تاثیرات جانبی جنسی بجز انزال زودرس همچون کاهش میل جنسی و یا اختلال نعوظ میباشند. از جمله داروهای مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین موارد زیر میباشند.
پاروکستین Paroxetine
داروی پاروکستین یکی از انواع قدرتمند داروهای SSRI بوده که می شود از آن برای درمان زود انزالی استفاده نمود. احتمالا بهبود حاصل از این قرصهای تاخیری تا 3 هفته بعد از شروع مصرف خود را نشان ندهد. اگر این قرص تاخیری تا شش هفته تاثیر خود بر زود انزالی را نشان نداد و یا تاثیرات جانبی آن مشکل ساز شد، باید با دارویی دیگر جایگزین شود.
سرترالین Zoloft
داروی سرترالین یکی از انواع قدرتمند داروهای SSRI بوده که میتوان از آن برای درمان زود انزالی استفاده نمود. احتمال دارد، بهبود حاصل از دارو تا 3 هفته بعد از شروع مصرف خود را نشان ندهد. اگر این قرص تاخیری تا شش هفته در درمان زود انزالی تاثیری نشان نداد و یا تاثیرات جانبی آن مشکل ساز شد، باید با دارویی دیگر جایگزین شود.
سیتالوپرام Celexa
همانند داروی سرترالین، داروی سیتالوپرام نیز یکی از انواع قدرتمند داروهای SSRI بوده که از آن برای درمان زود انزالی استفاده میشود. احتمالا بهبود حاصل از این قرصهای تاخیری تا 3 هفته بعد از شروع مصرف خود را نشان نمیدهد. اگر این قرص تاخیری تا شش هفته تاثیر خود بر زود انزالی را نشان نداد و یا تاثیرات جانبی آن مشکل ساز شد، باید با دارویی دیگر جایگزین شود.
فلوکستین Fluoxetine
در درمان زودانزالی عملکردی مشابه با قرصهای تاخیری پاروکستین، سرترالین و سیتالوپرام دارد.
داروهای ضد افسردگی سه حلقهای
داروهایی که علائم مشابهی همچون داروهای SSRIدارند، از قبیل بعضی از انواع خاص داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای ( (TCAsرا میتوان به عنوان داروی درمان زود انزالی استفاده نمود. داروهای ضد افسردگی سه حلقهای که بیشتر از بقیه در زمینه درمان زود انزالی بر روی آن تحقیق شده است کلومیپرامین بوده که شاید بیشتر از خیلی از داروهای SSRI برای این منظور مفید باشد.
مهارکننده فسفودی استراز نوع
در بعضی از تحقیقات سیلندافیل و سایر مهارکننده هایفسفودی استراز نوع پنج (PDE5) همچون تادالافیل به همراه داروهای SSRI تاثیرات بهتری نسبت به استفاده مطلق از مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین داشتهاند. لازم بذکر است، استفاده از دو دارو عوارض جانبی بیشتری نسبت به مصرف فقط یک دارو می تواند به همراه داشته باشد.
درمان زودانزالی با استفاده از داروهای موضعی:
داروهای بیحس کننده موضعی
کرمها و داروهای بیحس کننده موضعی قادر به کاهش حساسیت و تحریکپذیری آلت بوده و باعث تاخیر در انزال میشوند. این کرمها از کم خطرترین داروهایی هستند که برای درمان زود ارضایی مصرف میشوند. در صورتیکه مصرفکننده حساسیت خاصی به این داروها نداشته باشد، عوارض جانبی سیستمیک کمی در پی دارند. لیدوکائین و پریلوکائین 2.5 درصد از جمله داروهای بیحس کننده موضعی میباشد
منبع: مجله راستینه
این مطلب در تاریخ 2016-07-24 06:03:33منتشر شده است
مطالب پیشنهادی
مطالب ویژه کرونا
نظر شما در مورد مطلب قرصهای تاخیری انزال چیست