بحثها و دعواهای طبیعی بین زوجین

دعواهای زناشویی که جای نگرانی ندارد

 

مشاجره و بگومگو میان تمام زوج ها وجود دارد. اتفاقا زوج هایی که دعوا نمی‌کنند، بیشتر مورد نگرانی درمانگران هستند و آمار طلاق‌شان بیشتر از آنهایی است که با هم مشاجره می‌کنند. یکی از موضوعاتی که باعث می‌شود زنگ خطر یک رابطه به صدا در بیاید، بی‌تفاوتی است اما جرو بحث همان‌قدر که برای رسیدن به تفاهم لازم است و با توجه به تفاوت‌های زنانه و مردانه طبیعی است، اگر بیشتر از حد مجاز شود مانند آلاینده‌های هوا نمی‌گذارد در خانه نفس بکشید. پس بدون این‌که نگران این مشکل باشید و گمان کنید که رابطه شما مشکلی دارد، به این فکر کنید که چگونه باید از مرزها عبور نکنید، زیرا بگو مگو زیر آن هم برای شمایی که به تازگی وارد زندگی یکدیگر شده اید، کار عجیبی نیست، اما تفاوت زوج‌های موفق و ناموفق در نحوه مدیریت این بگومگوهاست.

دعواهای بی خطر زوجین

بگومگو بدون خشم و توهین آسیبی به بدنه رابطه نمی‌زند. زوج‌های موفق روش گفت‌وگوی مثبت با یکدیگر را انتخاب می‌کنند. این زوجین سطح عصبانیت را همواره در درجه پایین کنترل می‌کنند و آموخته‌اند که از عباراتی با ملایمت استفاده کنند و از توهین و تحقیر یکدیگر خودداری می‌کنند. همچنین این دست زوجین روش کنترل خشم و عصبانیت را هم به خوبی آموخته‌اند عدم توافق‌ها را می‌پذیرند.  زوج های شاد و با ارتباطات سالم، عدم توافق‌ها، گفت‌وگو کردن محترمانه درباره تفاوت‌ها و خودکنترلی را بخوبی آموخته‌اند. شما هم اگر می‌خواهید که زوج موفقی باشید باید مانند آنها عمل کنید. بحث کردن می‌تواند حتی به شناخت بیشتر هم کمک کند به شرطی که دنبال اثبات حرف خود به هر وسیله‌ای نباشید.

 

اگر زیاد دعوا می کنید

 

اگر در مرحله شناخت هستید، بحث کردن طبیعی است. اما دعوا کردن نه، اگر در مرحله نامزدی هستید ممکن است گاهی دعوا و بحث پیش بیاید اما این بحث ها نباید مخرب باشد. وقتی بحث در دوران نامزدی زیاد و همراه با خشم باشد، خطرناک است. اگر هم عقد کرده هستید یا زیر یک سقف زندگی می کنید باید بدانید که روانشناسان معتقدند 5 سال اول زندگی زناشویی، پرتنش‌ترین دوران است که شما آن را گذرانده‌اید و سال اول، از همه این ها پر تنش تر. در سال اول ازدواج شما در حال وارسی و شناخت یکدیگرید و از سوی دیگر، چهره جدیدی از خود و همسرتان در زیر یک سقف می بینید و همین تنش ها، سوتفاهم ها و نگرانی ها را بیشتر می کند.

حساس شوید!

چه موقع باید نسبت به درگیری ها یا بحث هایتان حساس شوید و آن را هشداری در رابطه دو نفره تان تلقی کنید؟ اگر رخدادهای ناخوشایند مشترک بیشتر از اتفاقات خوشایند در زندگی مشترکتان به چشم می‌خورد، هشدار جدی است که باید به دنبال رفع ناکارآمدی‌ها باشید. در محیطی عادلانه که به هیچ وجه به دنبال مقصر جلوه دادن یکدیگر نیستند و با رعایت اصول گفت وگوی سازنده، بررسی کنید هر یک از شما چه وظایفی در قبال طرف مقابل و زندگی باید انجام می‌داده‌اید که در انجام آن کوتاهی کرده‌اید. بررسی کنید و ببینید که برای حمایت از هم در برابر ناملایمات و تنش‌ها باید چه اقداماتی انجام دهید و سعی کنید دوران بعدی زندگی‌تان را با درس گرفتن از گذشته و رفع عملکردهای نادرستتان، به بهترین شکل ممکن بسازید.

اینطور دعوا کنید

زوج‌های موفق، مشاجرات شان را با روش برد ـ برد خاتمه می‌دهند. راه‌های مختلفی وجود دارد که بتوان یک مشاجره را با عباراتی مثبت به پایان رساند. در حالت کلی زوجین سالم، بگومگو می‌کنند اما مشاجرات آنها از کنترل خارج نمی‌شود و با یک پایان خوش تمام می‌شود. به‌طوری که دوباره به سوی هم باز می‌گردند و باز هم دوستدار یکدیگر هستند. اگر می خواهید شما هم مانند زوج‌های موفق عمل کنید باید مراقب باشید که اگر دلخوری هم در بحث و گفت‌وگو‌های‌تان پیش آمد، دلخوریتان را طولانی نکنید و خیلی زود به حالت اول برگردید. بحث کردن جای نگرانی ندارد اما از حد خارج شدن می‌تواند آسیب‌هایی به رابطه‌تان بزند.

منبع:تبیان

مطلب پیشنهادی سایت تنظیم خانواده

برخورد اصولی هنگام دعوا با همسر

بعد از دعوا با همسر چکار کنیم

آشتی با همسر

جلوگیری از مشاجره بین زوجین

رابطه جنسی

مشاوره ازدواج،مشاوره جنسی

آموزش زناشوئی

آموزشهای جنسی

مشاوره جنسی،مشاوره آنلاین

فیلم رابطه جنسی

رابطه جنسی

رابطه جنسی

امکانات فوق شامل خریدارای سی دی مقالات سایت و مجموعه آموزشی زوج خوشبخت نیز می شود

این مطلب در تاریخ 2015-06-28 19:25:47منتشر شده است

اشتراک گذاری مطلب
فیسبوک توییتر تلگرام
امتیاز:5
دسته بندی
مسائل جنسی و روابط زناشویی
تعداد بازدید
11961





نظر شما در مورد مطلب دعواهای زناشویی که جای نگرانی ندارد چیست



بازی شهر عشق
کانال تنظیم خانواده


بخش مشاوره و پرسش و پاسخ


شناسه کاربری 

رمز عبور             


   عضویت در سایت

دسته بندی مطالب


خدمات عمومی


 

در مورد ایدز بیشتر بدانیم

معرفی و دانلود کتاب

مطالب سایت جهت موبایل

بررسی وضعیت تناسب اندام

تخمین زمان زایمان




توقعات دختران پایین آمدن آمار ازدواج و بالا رفتن سن ازدواج
توقعات دختران پایین آمدن آمار ازدواج و بالا رفتن سن ازدواج

زود باوری دختر در ازدواج کار دستش داد
زود باوری دختر در ازدواج کار دستش داد

موج دوم کرونا و نکات مهم درباره آن
موج دوم کرونا و نکات مهم درباره آن

علائم یائسگی در مردان
علائم یائسگی در مردان

انسان در لحظه مرگ به مردن خود آگاه است
انسان در لحظه مرگ به مردن خود آگاه است

الزامی شدن گواهی سلامت قبل از ازدواج
الزامی شدن گواهی سلامت قبل از ازدواج










کانال سایت تنظیم خانواده در تلگرام

بازی شهر عشق کلینیک لیزر شفا

 افراد آنلاین :

11223

بازدید امروز:

27715

بازدید دیروز:

266474876

آمار کل:

مشاوره ازدواج و مشاوره زناشویی تنظیم خانواده ،کلیه حقوق مادی و معنوی مروبط به مطالب اختصاصی ثبت شده و ترجمه شده در این سایت برای پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده محفوظ است.

دنبال کردن تنظیم خانواده صفحه فیسبوک سایت تنظیم خانواده صفحه توئیتر سایت تنظیم خانوادهگروه تنظیم خانواده در تلگرام