در نامزدی چگونه رفتار کنیم

در نامزدی چگونه رفتار کنیم

 


نامزدی تنها دوره شناخت است نه بخشی از دوران متاهل شدن شما. اجازه ندهید تعهدی که در این دوره ایجاد می شود، بر تفاهم میان شما مقدم شود و حق تصمیم گیری درست و منطقی را از شما بگیرد. چشم های تان را باز کنید. چه تفاوت ها و چه مشابهت هایی دارید؟ این تفاوت ها تا چه اندازه می توانند باعث زیر پا گذاشته شدن خطوط قرمز شما شوند؟ در برابر کدام شان می توانید چشم های تان را ببندید و کدام شان اگر یک عمر در زندگی تان تکرار شوند، می توانند آرامش شما را بگیرند؟ نباید به خاطر ترس از حرف دیگران یا نگرانی در مورد احساسات فرد مقابل تان خود را موظف به نشستن پای سفره عقد بدانید. شاید اگر نامزد بودن تان را فریاد نزنید و آن را تنها به اطلاع آشنایان نزدیک برسانید، برهم زدن این قرارداد در صورت نبود تفاهم برای تان آسان تر باشد.

ابراز علاقه نادرست


دختر و پسر دو موجودی هستند که کاملا با هم متفاوت هستند و یکی از این تفاوت ها نحوه ابراز علاقه است .دخترها جنس لطیفی دارند و محبت و احساسشان را صادقانه نشان می دهند اما مردها با اذیت ، شوخی و شیطنت علاقه شان را نشان می دهند . این طرز بیان احساسات در دوران تاهل مشکل ساز خواهد شد و لازم است که دختر و پسر از موضع شان فاصله بگیرند .

دختر نباید خیلی عاطفی و رمانتیک باشد طوری که در روند صحبت کردن و زندگی دچار مشکل شود و پسر هم نباید علاقه اش را با مسخره کردن و شیطنت ابراز کند که دختر حس کند هیچ علاقه ای وجود ندارد . دختر و پسر باید در دوران نامزدی در ابراز احساساتشان تعادل داشته باشند .

عادت رفتار و اخلاق های ناپسند


اگر اخلاق های زشتی چون مسخره کردن ، عیب جویی کردن و توهین کردن دارید باید قبل از عقد این اخلاق ها را کنار بگذارید . این رفتارها در دوران تاهل نشان دهنده بی احترامی به طرف مقابل است و می تواند باعث ناراحتی و کدورت شود . احترام مقابل مهمترین و اصلی ترین بنای موفقیت در زندگی مشترک می باشد .

به تغییر دادنش دل خوش نکنید


اینکه آدم ها بعد از تشکیل خانواده تغییر می کنند عجیب نیست. همه ما با قرار گرفتن در موقعیت های تازه اندکی تغییر می کنیم و به خاطر سازگار شدن با شرایط تازه، برخی خواسته های مان را کنار می گذاریم و خواسته های جدیدی را جایگزین آن می کنیم اما اگر با خیال تغییر کردن شریک زندگی تان پس از وارد شدن به خانه مشترک، می خواهید با وجود همه ایرادهایی که از نظر شما دارد پای سفره عقد بنشینید، مطمئن باشید که آینده خوبی در انتظارتان نیست.

اگر قصد ازدواج با او را دارید، باید بپذیرید که او همین است؛ با همین کاستی ها یا حتی عاداتی که گاهی ناراحت تان می کند. شاید به مرور زمان در برخی زمینه ها تغییر کند، اما این تغییرات حتمی نیستند. باید با این پیش فرض که همسر فردای شما دقیقا همین فردی است که امروز در کنارش راه می روید، برای ادامه دادن این رابطه و به سرانجام رساندنش برنامه ریزی کنید، نه اینکه با رویای ساختن کس دیگری- که ممکن است حتی خود نامزدتان ادعا کند که به او تبدیل می شود- به خانه مشترک تان وارد شوید.

اعتماد به نفس فراموش نشود


اگر با هم به میهمانی خانوادگی یا جشن عروسی می روید از همان اول کار به هیچ وجه دنبال تایید و نظر مثبت نامزدتان نباشید. شما از روز اول باید اعتماد به نفس داشته باشید. قرار نیست از روز اول او به شما بگوید چه لباسی به شما می آید و چه بپوشید و چه نپوشید. پس با خیال راحت لباس مورد نظرتان را بپوشید و راه بیفتید. باید به خودتان مطمئن باشید. قرار نیست او مدام به شما بگوید که زیبا شده اید یا نه. شما خودتان زیبا هستید.
اگر از روز اول نظرش را به شما تحمیل کند تا آخر عمرتان باید به نظر او لباس بپوشید و غصه بخورید. خود کرده را هم تدبیر نیست. تو باید ارزش خودت را بدانی. قدم اول را هم محکم بردار.

آزار دهنده نباشید


بعضی رفتارها اعصاب و روان آدم ها را طوری به هم می ریزد که صدتا روانشناس نمی توانند به روز اولش برگردانند. یادتان باشد غر زدن و مدام پشت سر هم نق زدن را فراموش کنید.
مردها از غر زدن و نق شنیدن متنفرند، حاضرند نصف عمرشان را بدهند و هیچ وقت شاهد غر زدن کسی نباشند چه برسد به اینکه نامزدشان مدام کنار گوش شان چیزهایی بگوید که سعی در نشنیدنش دارند.
اگر موضوعی ناراحت تان کرده یا از رفتاری ناراحت می شوید، با زبان آرام و بدون غرغر بیان کنید، اینطوری هم زودتر نتیجه می گیرید و هم انگ یک زن غرغرو بهتان نمی زنند. اگر پای درد دل مردها بنشینید بیشترین چیزی که در زندگی مشترک آزارشان می دهد، همین غرهای بی مورد و نق زدن های همیشگی است. یادتان باشد که هیچ مردی حاضر به ادامه زندگی به یک زن غرغرو نیست!!

ناشناس نمانید


یکی از بزرگ ترین اشتباهات شما در دوران نامزدی می تواند درست معرفی نکردن خودتان باشد. اغلب افراد تصور می کنند دوران نامزدی یعنی شناخت فرد مقابل؛ اما مهم تر از اینکه شما فرد مقابل تان را بشناسید، این است که درست خودتان را معرفی کنید. شما چه کسی هستید؟ چه باورهایی دارید؟ چه انتظاراتی از آینده دارید؟ می خواهید چطور زندگی کنید؟ اگر شما خودتان را درست به فرد مقابل تان معرفی کنید و او با توجه به همین شناخت دقیقی که از شما به دست آورده حاضر شود در کنارتان بماند، یعنی بخش مهمی از راه را پشت سر گذاشته اید.

منابع : همشهری / نمناک / بیستون

 
مطلب پیشنهادی سایت تنظیم خانواده
 
 
رابطه جنسی
مشاوره ازدواج،مشاوره جنسی
آموزش زناشوئی
آموزشهای جنسی
مشاوره جنسی،مشاوره آنلاین
فیلم رابطه جنسی
رابطه جنسی
رابطه جنسی
این مطلب در تاریخ 2018-05-01 06:59:11منتشر شده است

اشتراک گذاری مطلب
فیسبوک توییتر تلگرام
امتیاز:5
دسته بندی
مطالب قبل از ازدواج
تعداد بازدید
8690





نظر شما در مورد مطلب در نامزدی چگونه رفتار کنیم چیست



بازی شهر عشق
کانال تنظیم خانواده


بخش مشاوره و پرسش و پاسخ


شناسه کاربری 

رمز عبور             


   عضویت در سایت

دسته بندی مطالب


خدمات عمومی


 

در مورد ایدز بیشتر بدانیم

معرفی و دانلود کتاب

مطالب سایت جهت موبایل

بررسی وضعیت تناسب اندام

تخمین زمان زایمان




ازدواج با دختر و پسر تک فرزند
ازدواج با دختر و پسر تک فرزند

نشانه های منصرف شدن نامزد از ازدواج
نشانه های منصرف شدن نامزد از ازدواج

نشانه های اصلی بارداری
نشانه های اصلی بارداری

چرا باید با کودکتان آشپزی کنید
چرا باید با کودکتان آشپزی کنید

استرس چیست؟ چرا استرس میگیریم ؟ چکار کنیم استرس نداشته باشیم
استرس چیست؟ چرا استرس میگیریم ؟ چکار کنیم استرس نداشته باشیم

چطور استایل مناسب برای مهمانی‌های رسمی انتخاب کنیم
چطور استایل مناسب برای مهمانی‌های رسمی انتخاب کنیم










کانال سایت تنظیم خانواده در تلگرام

بازی شهر عشق کلینیک لیزر شفا

 افراد آنلاین :

23911

بازدید امروز:

18688

بازدید دیروز:

266459849

آمار کل:

مشاوره ازدواج و مشاوره زناشویی تنظیم خانواده ،کلیه حقوق مادی و معنوی مروبط به مطالب اختصاصی ثبت شده و ترجمه شده در این سایت برای پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده محفوظ است.

دنبال کردن تنظیم خانواده صفحه فیسبوک سایت تنظیم خانواده صفحه توئیتر سایت تنظیم خانوادهگروه تنظیم خانواده در تلگرام